Onione napisał(a):Dla mnie to- powiem szczerze- idiotyzm.
Zdejmie panna takie coś z siebie, a wypuszczone sadło bezwładnie wylewa sie na świat...
Cóz, niektórzy lubią siebie i innych oszukiwać.
Ja bym na miejscu takich kobiet po prostu jadła mniej i zainwestowała w ćwiczenia, ruch - po prostu w prace nad zlikwidowaniem nadwagi.

Lady_Kala napisał(a):Ciekawe czy swoim zwykłym zwyczajem pijesz tylko do mnie-kilka odpowiedzi wyżej Onione napisała mniej więcej to samo co ja!
A Ty już o pustych głowach itd... Jakiś kompleks pustej głowy?!

Lady_Kala napisał(a):Kompleks?! Raczej nie-jedyny,można by powiedzieć kompleks jaki mam to małe piersi-ale na to bielizna korygująca raczej nie pomoże-wręcz przeciwnieTak poza tym wszystko ze mną ok i nie mam sobie nic do zarzucenia.
A tak swoją drogą ludzie rozumieja to,że po ciąży nikt nie ma od razu z powrotem figury modelki-udawanie ciągle chodzący,perfekcyjnie dopracownay ideał może być męczoce-wrzuć sobie czasem na luz. I tak chyba mało kto uwierzy,że masz super figurę zaraz po porodzie.

Onione napisał(a):Ależ sie coniektóre ekscytują- a nawet kombinezon nurka niech sobie dzidzia na rozepchane czy tłuste ciało zakłada celem nadania opływowych kształtów.![]()
![]()
Jest to tak samo idiotyczne- niezależnie od zasobów mózgowych pod deklem użytkowniczki.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości